ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Φέτος, δεν θα χρειαστεί να θυσιάσετε την πολυτέλεια για την οικονομία. Οι διαθέσιμες προσφορές έγκαιρης κράτησης υπόσχονται να μην επιβαρύνουν περαιτέρω τον προϋπολογισμό σας κατά την διάρκεια των διακοπών σας.

Μη επιστρέψιμη χρέωση, απαιτείται πλήρη πληρωμή την στιγμή της κράτησης μέσω πιστωτικής κάρτας. Χωρίς δυνατότητα ακύρωσης.

Απαιτείται πλήρη προπληρωμή μέσω ενεργής πιστωτικής κάρτας την στιγμή της κράτησης.

Εξερευνήστε τις εκπληκτικές προσφορές μας έγκαιρης κράτησης. Αναζητήστε για το ιδανικότερο ξενοδοχείο για εσάς, και όταν αποφασίσετε ότι το Almyra Hotel & Village είναι η καλύτερη επιλογή, όπως και πολλών άλλων ήδη ικανοποιημένων επισκεπτών του, θα φροντίσουμε η επόμενη διαμονή σας στην Κρήτη να είναι μια υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία ζωής!

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν για επιβεβαιωμένες κρατήσεις μέχρι τέλος Μαΐου 2015. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο τύπος δωματίου που επιθυμείτε θα είναι διαθέσιμος για τις ημερομηνίες της επιλογής σας. Έγκαιρα αιτήματα δίνουν περισσότερες επιλογές τύπων δωματίων κατά τις επιθυμητές ημερομηνίες διαμονής. Το ποσοστό των εκπτώσεων έχει ήδη εφαρμοστεί στις αναγραφόμενες τιμές.

 

Υπάρχουν τρείς διαθέσιμες επιλογές κράτησης.