ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΜΠΑΡ

Το υπαίθριο μπαρ πισίνας και το μπαρ παραλίας είναι τα ιδανικά μέρη για τους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν νέες γνωριμίες και να συναντηθούν με τους φίλους τους ώστε να απολαύσουν παρέα μερικά κοκτέιλ,ποτά, αναψυκτικά χυμούς και σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Το κεντρικό μπαρ διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία υπέροχων κοκτέιλ και ποτών που σερβίρονται στην ευρύχωρη σάλα του ξενοδοχείου απ΄ όπου υπάρχει μια εξαίσια θέα στην πισίνα και στους κήπους.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι φιλοξενούμενοι μπορούν να διασκεδάσουν χορεύοντας στη ντίσκο-μπαρ του ξενοδοχείου, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν καινούριους φίλους και να διασκεδάσουν στους ρυθμούς του καλύτερου διεθνούς και όχι μόνο ρεπερτορίου.

Η συνεστίαση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας θα αποτελέσει μία από τις πιο έντονες γευστικές εμπειρίες για τους επισκέπτες μας. Διαθέτει μία τεράστια ποικιλία από μπουφέδες για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο, και στοχεύει σε διάφορες κουζίνες όπως η Κρητική, Ιταλική και Μεσογειακή.